Айде, честит рожден ден!

Преди две годинки беше началото. [за повече подробности виж историята 😉 ]

След годинка неосъзнато стана на годинка… виж.

А тази година, подтикнат от vilford, ще отбележа годишнината почти официално =)

Много мислих с какво да отбележа този ден, и като не измислих, реших просто до преповторя две неща, които мисля, че си заслужават 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_AMhbiqJ4Hk]

Ето го второто =)

Благодаря ви, че посещавате това местенце, надявам се, че ви е приятно и полезно… по някакъв начин… =}

12 thoughts on “Айде, честит рожден ден!

 1. Честит Рожден Ден на Блога!!! Чудесно „отроче“ си отгледал, Ваньо – досущ на теб се е метнало! 😉 Продължавай да се отнасяш към него със същата любов и внимание, за да ни радваш все така!
  Чета блога ти сравнително от скоро и въпреки, че съм почти 20 години по-възрастна, с известна изненада открих, че при теб се чувствам много уютно. Много ме радват интелигентността ти, нестандартният ти начин на мислене и чувството ти за хумор. Така че май ще ти пожелая просто да се чувстваш щастлив и да гледаш да не се променяш много!
  🙂

 2. Много ми се иска отрочетата-хора, които ще отгледам, да са в пъти повече и по-качествени…
  Благодаря за топлите думи =)

 3. Закъснях малко… но като се разпръснаха облаците 😉 – ето ме и мен да те поздравя с HAPPY BLOG BIRTHDAY за рождения ден на „U Alone are worthy… “ (I think You also are, Ӕren!) и да ти пожелая bonne chance в измерението от другата страна на екрана, за да има какво да се ражда и занапред от тази страна.

  Съвсем отскоро съм при теб, но – хм, струва ми се някак, че отдавна вече съм била. Аз също съм с поне 20 години по-голяма, но тук това май няма значение. 🙂 Кога успя??? Завиждам ти благородно.

 4. Честито ванка.. за жалост данните за старта на моя блог се губят из дебрите на многобройните хостове които смених и нямам реален поглед над нещатата 🙂 но трябва да проведя де 🙂

  Честито!

 5. Мерси за благодаря-то, нищо, че си ми батко и няма нужда да ми благодариш 🙂 Дъргух! Аз Вили затова не я заговарям вече 😛 Хм… ще взема да ти пожелая нещо… примерно… догодина по това време да се чудиш кои точно неща да повториш/потретиш по повод рождения ден, защото всички ще са еднаквно прекрасни 🙂 Айде, Ванюша, с днем рождения! И мени хепи ритърнз ъф дъ дей! Weihnachtsbaum!

 6. Защо не я заговаряш Вили? И коя е тая Вили въобще? И какви са тия отклонявания от темата?

  Предния път бях без подаръци, затова сега ще се поправя.
  Първото нещо, от което се нуждае един млад човек е посока:
  http://tk.uni-sz.bg/tk-web/images/Pateka.jpg

 7. първо от Муниконтин имаш най-добрите пожелания 🙂 а от мене една чудна песен, която ми озвучава майспейса, но е повече от прекрасна плюс много, много, много щстие и любов навсякъде 🙂

Вашият коментар

Back to Top
%d блогъра харесват това: