Де-/ Ре-конструкция

wpid-IMG_20140221_143355.jpg

Неочаквано, но се усетих, че вместо да си търся нови места за писане (по повод на задаващия се нов, последен, семестър и нов, но не последен, език), мога да пресъздам старите. И останах доволен. От огромната А4 тетрадка, в която писах по всичко, извадих листите съд записките, които няма да ми трябват през идващите месеци (и живот?). Същевременно групирах празните листи и така се създаде достатъчен обем за идващия албански.
След това хванах малкото подобие на гореспоменатата тетрадка, в която си писах уроците от миналата година. Там премоделирането беше по-изосновно (вж. картинката). Резултатът:  събраните разработени уроци за трите випуска останаха отделени както помежду си (със зелените листи, оригинално делящи на теми тетрадката), така и от другите два корпуса – този на random събраните записки, бележки, организационни неща, езици, упражнения и тем подобни, и неизписаните листи, които се оказаха повече от половината обем на пособието.
А навън е топло и пролетно, комшиите (днес) не разширяват апартамента си до Алфа-Кентавър, междувоенната българска литература е поносима, Ben Howard се оказа много подходящ за днес, não penso em merdas и се чувствам с една идея по-готов за новата половина от акад. година.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s