fbpx

Вчера беше хубав ден, за разлика от деня преди него, когато още не можех да се приспособя към реалносста след екскурзията, т.нар. от мен „следекскурзионна депресия“.
Реших вчера да стана рано и да отида на упражнението по антропология от 8.30, за да нямам много свободно време, че става страшно на моменти. После, реших, че няма да ходя на плуване, защото трябваше да нося много багаж, а и времето беше студено. Така че щях да ходя на полски, който по изключение беше преместен от 10.30 вместо от 4. В промеждутъка отидохме с Ау. и Г. (от чешката група) до Полския институт, за да вземем поканата, която д-р Фатер беше уредила за нас двамата.
След полския отидохме да хапнем в стола, където решихме да не ходим на упражнението по теория на литературата (на която и без това не ходя, понеже съм освободен) и да излезем навън, където Ау. можеше да учи за изпита си по испански на следващия ден (т.е. днес). Там реших да се чуя с Ж. да го питам дали е свободен да се видим следобед, понеже не ми се даваха пари да се прибирам и да излизам пак. Беше. Баща ми се обади да му редактирам спешно една статия за рибарско списание и скокнах в библиотеката, където 20 минути му обяснявах как да ми прати пак файла по пощата. След това имахме лекция по полски и след това се видяхме с Ж. Отидохме до Jimmie’s на малките пет кьошета. Припи ми се бира вместо нещо топло и гъсто оО Побъбрихме доста и беше хубаво. После минахме през Книгомания на В.Левски, където ми подариха декоративна тиква (!) и от там отидох към НДК, където се чакахме с Ау., за да отидам на Коледния Джаз кноцерт 🙂

Back to Top